Informatie over Sanitair

Plieger San DiegoJR Klusgroep verkoopt ook sanitair
JR Klusgroep staat klaar voor al uw werkzaamheden en hier valt het sanitaire gedeelte ook onder. Wij hebben Plieger als leverancier hierdoor kunnen wij u een heel groot assortiment sanitaire voorzieningen aanbieden. Van aansluit materiaal tot aan een whirlpool, via onze leverancier kunnen wij u helpen om aan de juiste middelen te komen om aan uw wensen te voldoen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben vul dan gerust onze contact formulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Badkamer meubel

Product bezichtigen
JR Klusgroep probeert onze klanten optimaal te informeren en te assisteren bij de keuze van hun gewenste producten. Wij kunnen u vrijblijvend het inspiratie boek of merken boek van Plieger toe sturen via de mail. Mocht u na het bekijken van de boeken toch nog twijfelen over uw keuze, dan kunt u altijd samen met ons een kijkje nemen in de showrooms van Plieger, waar u uw gewenste product kunt bekijken. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u met een tevreden gevoel uw aankoop doet bij ons.

*LET OP, er kunnen kosten worden berekent voor het bezichtigen van de showroom. Voor meer informatie neem dan contact met ons op.
Contact formulier

    * Vul A.U.B de verplichte veld in,
    zodat wij contact met u kunnen opnemen

    Dienst

    Gewenste contact