Klusbedrijf Huizen

Klusbedrijf Huizen

Het klusbedrijf JR Klusgroep uit Huizen

Wij zijn al 15 jaar lang actief in de bouwbranche en hebben ons gevestigd als klusbedrijf in Huizen
In 1999 is het klusbedrijf opgericht in Huizen als eenmans bedrijf, sinds 2014 is het bedrijf uitgebreid en versterkt met familie en vrienden.
Door de hechte en sterke band onder de werknemers leveren wij uitstekend werk en streven we keer op keer naar perfectie.
Doordat het klusbedrijf uit Huizen centraal in Nederland is gevestigd kunnen wij door heel Nederland snel aanwezig zijn.

All-round klusbedrijf Huizen

JR klusgroep is een all-round klusbedrijf dat zowel binnenshuis als buitenshuis alle klus en timmerwerkzaamheden beheerst.
Wij bekijken als klusbedrijf elk project op een unieke wijze en we beschikken over de middelen en kennis om elke uitdaging aan te gaan, op onze site zijn een aantal van deze projecten te bezichtigen.

Bent u op zoek naar een klusbedrijf in Huizen?
Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van de werkzaamheden die wij uitvoeren:

Elektra, sanitair, sloopwerk, timmerwerk, dakgoten & zinkwerk, carport & overkappingen, sierpleister & stukwerk, metselwerk & voegen, schilderen & afwerking, vloeren & plafonds, tuin & bestrating, tegelen, loodgieterswerk, aan/uitbouw, deuren, kozijnen & ramen, dakkapel & dakramen, renovatie, onderhoud, isoleren, keuken montage, gashaarden, steigerhouten afwerking