Informatie over Elektra

Deurbel div
JR Klusgroep heeft ook elektra materiaal
JR Klusgroep staat klaar voor al uw werkzaamheden en hier valt ook elektra onder. Wij hebben Plieger als leverancier hierdoor kunnen wij u een groot assortiment aan elektrische voorzieningen aanbieden. Van een stopcontact tot aan een Groepenkast via onze leverancier kunnen wij u helpen aan de juiste middelen te komen om aan uw wensen te voldoen.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben vul dan gerust onze contact formulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.Waterdicht stopcontact

Product bezichtigen
JR Klusgroep probeert onze klanten optimaal te informeren en te assisteren bij de keuze van hun gewenste producten. Wij kunnen u vrijblijvend het inspiratie boek of merken boek van Plieger toe sturen via de mail. Mocht u na het bekijken van de boeken toch nog twijfelen over uw keuze, dan kunt u altijd samen met ons een kijkje nemen in de showrooms van Plieger, waar u uw gewenste product kunt bekijken. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat u met een tevreden gevoel uw aankoop doet bij ons.

*LET OP, er kunnen kosten worden berekent voor het bezichtigen van de showroom. Voor meer informatie neem dan contact met ons op.
Contact formulier

    * Vul A.U.B de verplichte veld in,
    zodat wij contact met u kunnen opnemen

    Dienst

    Gewenste contact