Plieger

Leveren/installeren wij ook producten van Plieger ?
Ook wij kunnen producten van Plieger leveren en installeren, maar wat is uw voordeel daar aan?
Wij kunnen u een voordeel bieden als u een product en dient bij ons verleent.
Door dat u dat bij ons doet vraagt u 2 diensten van ons, waar door wij richting de klant een totaal pakket kunnen aanbieden, wij werken met het zelfde principe als 2 halen is minder betalen.
Wij leveren het door u uitgekozen product, en wij monteren of installeren het product ook gelijk bij u thuis.
Dit kan in uw voordeel werken omdat u 1 aanspreek punt heeft over zowel de garantie als kwaliteit.

Wie is Plieger en wat doen ze
Plieger BV is een landelijke groothandel in sanitair, verwarming, elektra en installatiemateriaal, waar 800 medewerkers werkzaam zijn. Het hoofdkantoor en centraal magazijn zijn gevestigd in Zaltbommel. Met een eigen expeditie en 54 vestigingen in Nederland levert Plieger een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan o.a. installateurs, loodgieterbedrijven, detaillisten en bouwmarkten.

MISSIE EN VISIE

Visie
Plieger wil voor haar partners en consumenten de eerste keus zijn, voor haar medewerkers een aantrekkelijke werkgever waar men trots op is en voor haar stakeholders een onderneming die groeit en winstgevend is.

Missie
Samen met haar partners wil Plieger een leidende rol spelen in de markt. Voor haar klanten bekend staan als betrouwbaar, deskundig en als vernieuwer. Een organisatie met een gezonde pragmatische houding waar innovatie in dienst staat van een efficiƫnte en servicegerichte organisatie en met een proactieve houding voor duurzaamheid.

arrow-rechts  Klik hier, Sanitair pagina   arrow-links

arrow-rechts  Klik hier, Elektra pagina   arrow-links

plieger-foto-onder