Global fires

Wij Leveren/installeren global fires gashaarden
JR Klusgroep is een gecertificeerd Global fires bedrijf. Wij kunnen u diverse gashaarden aan leveren die allen hun eigen design uiten.
Stel uw haard samen naar eigen smaak wij bieden ook extra accessoires.
Door de samen werking met global fires kan JR Klusgroep gebruik maken van hun showroom, wilt u onze assortiment komen bezichtigen dan kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina. Zodra u contact heeft opgenomen maken wij een afspraak voor een bezichtiging in de showroom.


Waarom kiezen voor een Global fires
De gashaarden van Global Fires zijn aantrekkelijk geprijsd. Een investering die meer dan het dubbele waard is en je veel woonplezier zal opleveren. Het aanbod is veelzijdig want het is nu eenmaal zo dat smaken verschillen. De mogelijkheid bestaat om de haard helemaal naar eigen idee aan te passen met een schouw, kast of front. Eén ding hebben alle haarden gemeen, ze zijn compact en nemen dus weinig ruimte in beslag. Kies je voor een gashaard, dan kies je voor Global Fires. De voordelen op een rij; een veelzijdig aanbod, compacte modellen, een hoog rendement en een aantrekkelijke prijs. Aan jou de keus!

Veelzijdig aanbod
De Global Fires haarden zijn zeer eenvoudig te plaatsen, in je woonkamer, keuken, slaapkamer of werkkamer. Er is geen ingrijpende verbouwing nodig. Sommige modellen kun je direct laten aansluiten op een bestaande schoorsteen. Maar er zijn ook modellen met een gesloten verbranding die via de buitenmuur of het dak uitmonden. De combinatie bepaal je zelf, je ontwerpt eigenlijk je eigen haard door te kiezen voor een schouw, kast of front. Vandaar het veelzijdige aanbod!

Compact en ruimtebesparend
Het ondiepe en doordachte ontwerp vormt de basis voor iedere Global Fires haard. Het zo ondiep mogelijk maken van de haard is een uitdaging op zich en zorgt ervoor dat de haard geen sta in de weg wordt in jouw interieur.

Hoog rendement
Het rendement van al onze haarden is hoog. Een prima bijverwarming en geen hoge gasrekening. Een gashaard van Global Fires voegt dus in meerdere opzichten iets toe aan je interieur en wooncomfort, een laag gasverbruik, een goed rendement en dat alles voor een aantrekkelijke prijs.

Het gemak van gas
Alle haarden zijn voorzien van een afstandsbediening met elektronische ontsteking. Eén druk op de knop en het vuur brandt. Stoken op gas is schoon, gemakkelijk en veilig. Geen spattende vonken, stof en rookontwikkeling. En met één handeling schakel je het systeem zo weer uit.

Kies de combinatie die bij je past
Als je kiest voor een haard van Global Fires dan kun je het geheel helemaal zelf samenstellen. Kies je voor kiezelstenen of houtblokken? Kiezelstenen geven een meer hippe en strakke uitstraling terwijl houtblokken de haard juist een meer warme look geven. Ook de stijl van de binnenbekleding kan variëren. Zwart Glad of Ceraglass geven de haard een moderne uitstraling. Ceraglass zorgt dankzij de spiegeling voor een optimale vuurbeleving. Het Naturel Glad of Steen Classic past weer meer in het klassieke interieur. Gecombineerd met de juiste schouw of het juiste front wordt het een mooi passend geheel, helemaal naar eigen wens samengesteld.

arrow-rechts  bekijk hier de gashaarden die wij kunnen leveren   arrow-links
Global fires haard